Mi smo portal, kreiran da bi vam pomogao da pronađete najbolju stomatološku uslugu po najnižoj ceni u Evropi. Ono što mi radimo je povezivanje vas sa zubarima koji rade sa visoko kvalitetnom opremom i koji mogu da pariraju klinikama svetske klase.

Da li je Clinic Explore portal besplatan?

Da. Korišćenje naših usluga je 100% besplatno.

Trenutno smo partneri sa zubarskim klinikama.

Niko ne može da porekne da je pretraživanje internetom rizično. Nikad ne znate kome da verujete. Govorimo vam iz iskustva, jer smo mi proveli mesece istražujući klinike kojima možemo da verujemo.

  • Sve klinike koje su nam partneri imaju sertifikate, a većina zubara studurala je u inostranstvu i priča nekoliko jezika.
  • Uvek ćemo vam slati ponude s fiksnim cenama, bez dodatnih naplata kad dođete u Srbiju
  • Organizovaćemo vam sve što vam treba a sve što vi treba da uradite je da se nasmejete i zabavite istražujući nova mesta i upoznajući nove ljude (ovo može da uključuje i vaš smeštaj u hotelu, avionske karte a čak i vašeg ličnog turistiičkog vodiča)

Stalno nam je do vaše privatnosti. Vaši podaci su zaštićeni zakonom, a vaš zdravstveni karton nikad neće biti dostupan nikome sem vašim lekarima. Nećemo deliti vaše privatne informacije čak ni sa klinikama dokle god ne izaberete svoju kliniku. Nakon toga stupate u kontakt sa njima i tada ćete biti zaštićeni kao njihov pacijent.

Ukratko, da. Duži odgovor je da ne samo da su sve naše partnerske klinike sigurne i imaju iza sebe dugu listu uspešnih procedura, već smo se i postarali da za sve što vam je rađeno dobijete sertifikate. Ovo znači da ukoliko se odlučite da kasnije svoje zube sređujete na nekom drugom mestu, imaćete dokument na kome će pisati tačno ono što vam je u našim klinikama rađeno.

Proces je jednostavan.

  1. Pošaljite nam svoj upit (možete da dodate i sliku svojih zuba) na mail office@clinicexplore.com (ili nas pozovite/pošaljite poruku preko WhatsApp-a ili Viber-a u bilo kom trenutku)
  2. Dobićete tri različite ponude od 3 klinike u Beogradu
  3. Vi birate ponudu koja vam se čini najbolje
  4. Mi ćemo vas spojiti sa željenom klinikom
  5. Vi dobijate najlepši osmeh i divno iskustvo u novoj zemlji - sve to vreme štedeći novac!

Da li je ponuda besplatna?

Da. Sve ponude koje ćete dobiti su ne samo besplatne, već i napravljene samo za vas i vaše potrebe.

Naravno da ne! Poenta ovog portala jeste da vam pomogne i spoji vas sa ljudima koji će celo iskustvo organizovati umesto vas. Naše klinike mogu sve. Pomoći će vam da kupite najjeftinije karte za avion, pronaći će najbolje hotele za vas i čak će organizovati i turističke ture ukoliko vas to zanima! A ukoliko imate bilo kakva dodatna pitanja, slobodno nas kontaktirajte na office@clinicexplore.com